Partners

partner-hero-banner

Zoals vermeld op de about us-pagina is het onze drijfveer om het “eenvoudig te houden en, focus, focus, focus”. We zijn er om één probleem ècht goed op te lossen, namelijk het leveren van world class “One platform” software om uw Microsoft- BizTalk-omgevingen te beheren, monitoren en analyseren.

Daarom laten we ons niet afleiden door consultancywerkzaamheden aan te nemen. Dergelijke werkzaamheden geven we graag door aan onze partners. We gaan alleen partnerschappen aan met bedrijven die tot de top horen op het gebied van integratie met BizTalk en aan wie we met plezier hun diensten aanbieden aan onze klanten.

We zorgen er ook voor dat onze partners volledig op de hoogte zijn van BizTalk360, waardoor zij beter in staat zijn om hun klanten te bedienen met het beheren en monitoren van hun BizTalk-omgevingen, met behulp van BizTalk360.

Onze huidige Nederlandse partners

 • cnext
  flag

  CNext is Microsoft Gold Partner for Application Integration sinds 2007 en Azure Circle Partner sinds 2012. We hebben nationale (België) en internationale klanten in branches als nutsvoorzieningen, fabricage en scheepsbouw. We garanderen een positief effect op uw bedrijfsresultaat.

  Geboden diensten: BizTalk Infrastructuur, BizTalk-ontwikkeling en Managed Services, Infrastructuur en Business Process Monitoring, Azure app Service

 • integrationteam
  flag

  Integration.Team helpt organisaties met het verbinden van gegevens, processen en apparaten on-premise en in de cloud, en daarmee nieuw bedrijfspotentieel te ontsluiten! Elk bedrijfsproces heeft een ander potentieel en vereist daarom een andere aanpak. Integration.Team helpt organisaties om inzicht te verkrijgen in bedrijfsprocessen. We verbinden elk apparaat of applicatie met de cloud en on-premise applicaties.

  Geboden diensten: Ontwerp, bouw en ondersteuning van hybride integratiediensten, geconcentreerd rondom Enterprise Application, ESB en B2B integratie, Business Process Management-systemen, SOA-stijl samengestelde applicaties.

Wil u onze parter worden?

BizTalk360 kan u helpen uw klanten, door hun investering in BizTalk Server, succesvoller te laten zijn, zowel wanneer zij nog maar net zijn begonnen met BizTalk, als bij migraties naar nieuwere BizTalk versies.

We kunnen partners helpen door consistente oplossingen te bieden voor monitoring en beheer aan hun interne operations team of aan het operations team van hun klanten.

Indien u een consultancy bedrijf vertegenwoordigt dat BizTalk Server consultancy en managed services aanbiedt aan uw klanten, neemt u dan contact met ons op om te vernemen hoe u onze partner kunt worden.